ΕΛ.ΙΝ.Α.
Νέα
9o Πανελλήνιο Συνέδριο «ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2018» - Υπενθύμιση και Παράταση ημερομηνιών
25-05-2018 14:34

9o Πανελλήνιο Συνέδριο «ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2018» - Υπενθύμιση και Παράταση ημερομηνιών

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής ΕΛ.ΙΝ.Α (http://www.helina.gr/), μέλος της European Acoustics Association Ε.Α.Α., διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2018, τη Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Καταληκτικές ημερομηνίες
Υποβολή περιλήψεων: Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018
Αποδοχή εργασίας : Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018
Υποβολή πλήρους κειμένου: Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ενδεικτικές θεματικές ενότητες
Γενική, Θεωρητική & Εφαρμοσμένη ακουστική, Ψηφιακή επεξεργασία ήχου, Επεξεργασία ομιλίας& λόγου, Έλεγχος θορύβων & δονήσεων, Περιβαλλοντική ακουστική - Ηχορύπανση, Ηλεκτροακουστκή, Κτιριακή ακουστική, Αρχαιολογική Ακουστική, Μουσική ακουστική, Υποβρύχια ακουστική, Ατμοσφαιρική ακουστική, Ψυχοακουστική, Υπέρηχοι και εφαρμογές, Ακουστικές μετρήσεις και όργανα, Ακουστική εκπομπή, Ακουστική και Εκπαίδευση, Ακουολογία, Νευροωτολογία, Ασύρματα δίκτυα ακουστικών αισθητήρων

Υποβολή εργασιών
Οι ενδιαφερόμενοι συγγραφείς θα υποβάλουν, αρχικά, εκτεταμένη περίληψη της εργασίας τους (έως 750 λέξεις), η οποία θα περιλαμβάνει συνοπτικά το σκοπό, τη μεθοδολογία, τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα της εργασίας. Η αποδοχή των εργασιών που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο, θα γίνει με κρίση επί της εκτεταμένης περίληψης.

Εγγραφή - Κόστος Συμμετοχής
Στην κάθε εργασία που θα παρουσιαστεί στο Συνέδριο και θα συμπεριληφθεί στα Πρακτικά, θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας συγγραφέας ο οποίος να έχει κάνει εγγραφή στο Συνέδριο. Η κάθε εγγραφή συμμετέχοντος συνδέεται αποκλειστικά με μόνο μία από τις εργασίες που θα παρουσιαστούν.

Βλ. επίσης: https://conferences.helina.gr/2018/gr/registration/

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2018: https://conferences.helina.gr/2018/ ή να απευθύνεστε στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου με email: acoustics2018@helina.gr ή τηλεφωνικά στο 2610 996474.
Για την εγγραφή σας στο Συνέδριο ακολουθείστε τις οδηγίες και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής που βρίσκονται στην ιστοσελίδα: https://conferences.helina.gr/2018/gr/registration/

 



Συνημμένο:


Επιστροφή




Χορηγοί Επικοινωνίας
EnglishenEnglish